fbpx
Consiliere in cariera & Coaching2022-01-07T14:03:06+00:00

Consiliere in cariera & Coaching

Expertii APT te ajuta sa iti planifici cariera si sa obtii rezultatele pe care ti le propui.

Descopera cum te putem ajuta

Construieste-ti acum cariera pe care ti-o doresti

Beneficiaza de avantajele de a lucra cu un expert pentru atingerea obiectivelor tale de cariera

 • Vei intelege mai bine ce parcurs profesional ti se potriveste cel mai bine, in functie de abilitatile, interesele si valorile tale.
 • Vei descoperi care sunt domeniile care ti se potrivesc cel mai bine si care sunt pasii pe care sa ii urmezi pentru a-ti construi cariera.

 • Vei obtine claritate si vei putea sa intocmesti un plan de actiune pentru evolutia ta educationala si/ sau profesionala.

 • Iti vei putea calibra optim punctele forte si pe cele care necesita imbunatatire in jobul actual sau in cel dorit.
 • Iti vei putea imbunatati imaginea profesionala in mediul online (ex. profilul de Linkedin, portofoliu, website etc).
 • Vei putea echilibra armonios obligatiile profesionale si personale si stapani stresul cotidian.
 • Vei putea obtine jobul care iti aduce beneficiile materiale dorite pe masura abilitatilor tale.

 • Vei invata sa construiesti un CV care sa capteze atentia recrutorilor.

 • Vei fi pregatit(a) pentru orice interviu de angajare.

 • Vei putea identifica oportunitatile din piata muncii corespunzatoare intereselor tale.
 • Vei putea analiza mai bine si lua decizia corecta asupra directiei de studiu si/ sau a carierei care ti se potriveste.

 • Vei invata strategii eficiente de obtinere a unui loc de munca pentru beneficiul tau sau al celor apropiati.

 • Vei invata cum sa fructifici oportunitatile de dezvoltare a carierei la locul actual de munca.

 • Vei obtine sprijin pentru a depasi blocajele sau obstacolele uzuale legate de angajare si integrarea in job.

Fa o schimbare astazi in cariera ta

Este pentru tine un astfel de program?

Daca te regasesti intr-una din categoriile de mai jos, atunci acest program este pentru tine.

ELEVI/ STUDENTI

Descoperi care sunt oportunitatile educationale si/ sau profesionale.

150lei/sesiune de grup

ABSOLVENTI

Te pregatesti pentru primul tau interviu si pentru primul tau job.

150lei/sesiune de grup

ANGAJATI

Te sprijinim sa identifici oportunitati de dezvoltare la locul actual de munca, sau sa faci o schimbare.

250lei/sesiune

MANAGERI

Iti dezvolti abilitatile de leadership, iar echipa ta va obtine rezultate mai bune.

350lei/sesiune

SOMERI

Te ajutam sa descoperi noi oportunitati si sa revii cat mai rapid pe piata muncii.

150lei/sesiune de grup

PARINTI

Fie ca te intorci din CIC, sau ca ai un copil pe care vrei sa il indrumi, iti oferim sprijinul necesar.

250lei/sesiune

45+/ PENSIONARI

Te ajutam sa valorifici experienta pe care o ai, indiferent de pasul pe care il vei face in cariera.

200lei/sesiune

FREELANCERI

Te ajutam sa faci trecerea de la angajat la freelancer mai usor si te ghidam in a-ti urma visul.

350lei/sesiune

EXECUTIVE

Te ajutam sa duci business-ul si echipa la urmatorul nivel.

500lei/sesiune

„Consilierea si exercitiile de personal branding consider ca reprezinta un exercitiu util pentru a iesi usor din zona de comfort, sa te gandesti la cine esti cu adevarat sau la ce reprezinta o prioritate pentru tine.

Societatea induce usor oamenilor idei care ne fac sa presupunem ce ar trebui sa fie folositor/bun/rau/sanatos pentru noi. Sunt de parere ca autocunoasterea ar trebui sa reprezinte baza tuturor alegerilor in viata. Astfel, consider ca serviciul de consiliere in cariera te poate ajuta, atat sa iti gasesti atuurile, sa descoperi cu adeverat ceea ce iti face place sa faci, cat si sa iti poti recunoaste slabiciunile. Odata ce acestea sunt definite, suntem cu un pas inainte spre descoperirea propriilor dorinte. Cat timp acestea ne sunt cunoscute si avem o definitie a ceea ce dorim sa parcurgem si sa obtinem in viata, vom fi pe drumul carierei potrivite.”

Alexandra P.

„Datorita consilierii in cariera de care beneficiez cu ajutorul Ioanei Guica, ma apropii din ce in ce mai mult de „eu”, persoana care sunt cu adevarat. Toate exercitiile sunt in asa fel facute incat nu exista corect sau gresit, ci parerea personala si adevarul conteaza. Astfel constientizam cine suntem si cu ce putem ajuta noi pe cei din jur.”

Rickarda R.

„Consilierea in cariera m-a ajutat sa imi definesc mai bine telurile si in acelasi timp sa imi descopar valorile si sa ma cunosc pe mine mai bine. Avand aceste raspunsuri sunt cu un pas mai aproape de ceea ce cautam cu totii: fericirea. Avand claritate, descopar fericirea in ceea ce fac, zi de zi.”

Victoria P

„In opinia mea, consiliera in cariera este foarte utila, mai ales pentru studentii aflati la inceput de drum. Exercitiile m-au ajutat sa identific mai multe domenii de activitate care mi s-ar potrivi. De asemenea, consilierea in cariera m-a ajutat sa devin mai increzator in cunostintele mele.”

Razvan T.

„O experiență cu adevărat plăcută și benefică, oferită de către o persoană foarte empatică, dar în același timp capabilă să ofere sfaturi obiective, adaptate nevoilor personale.”

Andreea B.

„Ma numesc Mihai Pernevan și as vrea sa va povestesc cum a fost pentru mine să fiu consiliat de domnul Marius Neagu. De la bun inceput mi s-a parut un om amabil si de incredere. Pentru inceput, mi-a pus pe masa niste cartonase si eu trebuia sa aleg ceea ce imi convine si ceea ce nu din situatiile date. Apoi, in celelalte sedinte am stat de vorba despre un posibil loc de munca, am comentat si blazonul completat de mine. In acesta era vorba despre ce imi place sa fac in timpul meu liber, materia mea favorita, etc. Am avut de completat si un chestionar cu ce prefer sau as prefera sa fac, ceea ce imi place sa fac mai mult sau mai putin s.a.m.d.

Pentru mine toate sedintele au fost interesante, am avut o foarte buna comunicare si colaborare cu el. Am ramas foarte mutumit. Toate sedintele s-au desfasurat intr-o atmosfera amabila si prietenoasa.”

Mihai P.
„The career counselling process helps me to get a deeper insight of my vision, plans and expectations of my future professional career. It also gave me a closer look at my own personality, my strengths and my abilities and showed me steps how to develop and expand them.”
Pia R.
„Am avut placerea sa ma consult cu Marius Neagu pe o tematica destul de sensibila in Romania: tratamentul angajatului, atitudinea angajatorui fata de angajat si sigur, tot ce poate deriva din aceasta tema, luand ca reper o lege a muncii, un drept al omului. Astea toate le discutam inainte de pandemie, astazi nu mai este la fel.
Ce vreau eu sa subliniez este tocmai talentul, vocatia unui om de HR sa-ti aduca sufletul inapoi, atunci cand, poate, nu mai ai incredere in tine, te simti nedreptatit. O sa spun simplu, Marius Neagu este facut pentru mesria lui, are nu doar cunostintele necesare, dar si talentul ce e obligatoriu pentru a-ti face munca cu iubire.”
Corina

„Consilierea de carieră primită din partea APT, prin intermediul domnului Marius Neagu, mi-a folosit foarte mult. Am reușit să îmi dau seama de ceea ce vreau să fac în viitor, și am primit și suficientă încredere pentru a încerca să îmi urmez acest viitor.”

Alex A., Student

Reusesti sa intelegi mai bine cine esti

Descoperi in profunzime cine esti si ce iti doresti cu adevarat pentru tine.

Fa o schimbare astazi in cariera ta

Explorezi oportunitatile educationale si profesionale

Descoperi trasee educationale si profesionale posibile pentru tine.

Fa o schimbare astazi in cariera ta

Planifici urmatorii pasi

Realizezi un plan de actiune menit sa iti ofere ghidare in parcursul profesional si treci la actiune.

Fa o schimbare astazi in cariera ta

Te dezvolti continuu

Ca sa ai succes, este nevoie sa te dezvolti continuu.

Fa o schimbare astazi in cariera ta

GRATUIT

30 MIN

Stii ce beneficii iti poate aduce consilierea in cariera? Iti oferim gratuit o sesiune telefonica de 30 min cu unul din consilierii nostri. Vei putea decide apoi care sunt urmatorii pasi pe care doresti sa ii faci.

SOLICITA O PROGRAMARE

FOCUS

MINIM 3 SESIUNI

Concentreaza-ti toata atentia si energia pe cariera ta. Apeleaza la un program de coaching/ consiliere in cariera pentru a-ti atinge obiectivele profesionale.

PRET INCEPAND DE LA

250 lei/sesiune

SOLICITA O PROGRAMARE

TEST ME

TEST ONLINE + COACHING

Afla care este nivelul abilitatilor tale parcurgand un test de personalitate sau teste de abilitati cognitive sau de cunostinte IT. Dupa parcurgerea testelor vei primi un raport detaliat si vei beneficia de o sesiune de consiliere cu un consilier profesionist pentru a clarifica rezultatele.

PRET

400 lei/test+1 sesiune coaching

SOLICITA O PROGRAMARE

CV BASIC

REVIZUIRE CV PE EMAIL

Stim ca uneori poate fi dificil sa iti construiesti CV-ul, de aceea noi iti oferim recomandari de cum il poti imbunatati. Ne trimiti CV-ul pe mail si tot pe mail vei primi feedback.

PRET REVIZUIRE 1 CV

200 lei/CV

TRIMITE-NE CV-UL TAU

CV PRO

REVIZUIRE CV + 1 SESIUNE CONSILIERE

Te ajutam sa descoperi intr-o sesiune de consiliere/ coaching care sunt punctele tale forte si cum le poti evidentia in CV-ul tau. Iti oferim feedback, astfel incat sa ai CV-ul pregatit pentru a aplica la job-uri.

PRET

450 lei/revizuire 1 CV+1 sesiune consiliere

TRIMITE-NE CV-UL TAU

GET HIRED

REVIZUIRE CV + PREGATIRE INTERVIU

Te ajutam sa iti pregatesti CV-ul cu care sa iesi in evidenta si te antrenam pentru interviul de angajare. Vei invata tehnici pentru a face fata intrebarilor uzuale ale recrutorilor astfel incat sa iti maximizezi sansele de reusita.

PRET

750 lei/revizuire 1 CV+2 sesiuni consiliere

SOLICITA O PROGRAMARE

LINKEDIN PRO

REVIZUIRE PROFIL LINKEDIN

Capteaza atentia recrutorilor pe Linkedin. Te ajutam sa iti construiesti un profil care va iesi in evidenta si care iti poate aduce noi oportunitati profesionale. Vei primi din partea noastra pe email feedback si recomandari.

PRET

350 lei/revizuire 1 profil Linkedin

SOLICITA O PROGRAMARE

STAND OUT

UPGRADE BRAND PERSONAL

Revizuieste-ti si actualizeaza-ti prezenta online. Iti oferim feedback si recomandari legate de informatiile despre tine care apar pe Facebook, Linkedin, Instagram, Youtube, Google.

PRET

500 lei/analiza brand personal + recomandari

SOLICITA O PROGRAMARE

ASSESSMENT

PREGATIRE ASSESSMENT CENTER

Te ajutam sa te pregatesti pentru Assessment Center (centru de evaluare). Vei participa la un webinar in care vei afla ce este un centru de evaluare si ce fel de probe tipice include. Apoi vei participa la o simulare de o zi a unui centru de evaluare, urmata de o sesiune de feedback despre felul in care te-ai prezentat si ce aspecte trebuie sa imbunatatesti pentru a avea succes in viata reala.

PRET

500 euro/webinar+ 1 zi assessment+ raport+ feedback

REZERVA-TI LOCUL

Cine te ghideaza?

Fa cunostinta cu echipa de specialisti, care te vor sustine si ghida de-a lungul procesului.

Slavita Carmazan

Consilier, Formator si Supervizor in cariera, Trainer, Evaluator în Centre de evaluare si dezvoltare

Mihaela Coravu

Consilier, trainer specializat in inteligenta emoționala si sociala, NLP, povesti terapeutice, parenting, psiholog si psihoterapeut.

Tatiana Diamandopol

Senior business consultant, consilier in cariera, evaluator in centre de evaluare.

Irina Doiciu

Consilier in cariera, Evaluator in Centre de evaluare si dezvoltare, Trainer specializat pe comunicare relationala si inteligenta emotionala, Terapeut de cuplu.

Bogdan Gribincea

Realizeaza coaching individual si de grup destinate antreprenorilor, managerilor si leaderilor din diverse domenii.

Ioana Guica

Trainer in companii si in mediul universitar, consilier, consultant in resurse umane si evaluator in centre de evaluare.

Mirela Marinescu

Consilier in cariera, evaluator in centre de evaluare, experienta in recrutare si executive search.

Marius Neagu

Consilier de cariera, Psiholog, Terapeut și Trainer, Specialist in recrutare, sustine sedinte de consiliere.

George Nedelcu

Antreprenor, coach si trainer. Este dedicat celor care aleg sa treaca la nivelul urmator in viata personala, cariera si business.

Cristina Pepene

Consilier de orientare in carieră cu experienta de lucru cu o paleta larga de clienti: antreprenori, manageri, profesionisti cu experienta, studenti si elevi.

Marilena Petrec

Co-fondatoare a grupului de companii APT, coach, consilier, trainer, evaluator in centre de evaluare, consultant resurse umane.

Intrebari frecvente

Daca te regasesti intr-una din categoriile de mai jos, atunci acest program este pentru tine.

Un consilier in cariera este un profesionist care ajuta clienții sa-si planifice cariera si sa isi atinga obiectivele de angajare. Consilierii de cariera si coachii lucreaza cu clientii pentru a-i invata strategii de a gasi cu succes oportunitati de angajare in concordanta cu abilitatile, personalitatea si obiectivele lor.

Consilierii de cariera si coachii:

 • te ajuta sa iti descoperi abilitatile, calitatile si valorile
 • te ajuta sa obtii claritate in viata profesionala
 • te motiveaza sa iti depasesti barierele si sa traiesti autentic
 • te sprijina sa te pui in valoare, oferindu-ti ghidare in construirea unui CV si/ sau a unui profil pe Linkedin
 • te sprijina sa te pregatesti pentru un interviu de angajare, care se poate derula online, sau fata in fata
 • iti pune la dispozitie instrumente, cu ajutorul carora sa poti progresa in definirea unui plan de cariera
 • te ajuta sa aplici la studii sau sa obtii o noua calificare/ certificare profesionala
 • iti sugereaza resurse pe care le poti accesa pentru dezvoltarea personala si profesionala
 • nu te judeca
 • nu iau deciziile in locul tau si nici nu iti influenteaza deciziile
 • pastreaza confidentialitatea

De consilierea in cariera si/sau coaching pot beneficia oameni in orice moment al carierei lor, de la elevi care se pregatesc de urmatoarea etapa a educatiei lor, la adulti care revin la locul de munca dupa o perioada de absenta sau care doresc o schimbare a carierei, choar si dupa 45 de ani sau angajati ajunsi la varsta pensionarii, care doresc sa ramana inca activi pe piata muncii.

Regasesti mai jos o lista detaliata, in care poate te afli si tu:

 • pentru elevii care doresc sa aplice la un liceu cu un anumit profil
 • pentru elevii care doresc sa aplice la o facultate in tara sau in strainatate si nu stiu ce li se potriveste
 • pentru tinerii studenti care au finalizat o facultate si intampina dificultati in a lucra in domeniu
 • pentru studentii care doresc sa isi diversifice pregatirea profesionala intr-un domeniu complementar pregatirii lor profesionale si care sa ii ajute in cariera
 • pentru adultii care doresc sa invete o alta meserie
 • pentru specialistii care urmaresc sa se dezvolte profesional, alegand programe de specializare profesionala de renume (e.g. MBA)
 • pentru mamele sau tatii care se intorc din CIC si intampina dificultati de adaptare la locul de munca
 • pentru parintii ai caror copii, doresc sa aplice la studii
 • pentru persoanele 45+ care resimt ca se este greu sa isi gaseasca alt loc de munca
 • pentru angajatii care preiau un rol de team leader sau manager pentru prima oara si au nevoie de ghidare
 • pentru managerii cu experienta, care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile de leadership, comunicare, organizare, planificare, strategie etc.
 • pentru managerii care simt ca nu se mai regasesc in ceea ce fac sau care cauta echilibrul dintre viata profesionala si specificul Jobului lor si vor sa se redescopere
 • pentru cei care decid sa isi deschida propria afacere, fie din rolul de freelancer, sau de antreprenor
 • pentru persoanele care se pregatesc de pensionare
 • pentru orice persoana care se afla sau doreste sa intre in campul muncii
 • Te vei cunoaste mai bine datorita procesului ghidat prin care vei trece si instrumentelor pe care le vom folosi in sesiunile noastre
 • Vei avea mai multa incredere in tine
 • Vei afla care sunt oportunitatile educationale sau profesionale potrivite pentru tine
 • Vei avea mai multa claritate in ceea ce priveste obiectivul tau profesional
 • Vei intocmi un plan de actiune in functie de zeci de factori (abilitatile tale, personalitate ta, interesele, dorintele, stilul tau de viata, confortul financiar) pentru a avea mereu la indemana un ghid in cariera ta, pe care il vei putea actualiza pe parcurs, ori de cate ori va fi nevoie
 • Vei sti cum sa iti pui in evidenta atuurile si vei putea aplica acest lucru oriunde: la un interviu de angajare, in CV, in social media, la o conferinta etc.
 • Iti vei actualiza CV-ul si vei primi sfatul unui expert despre cum sa iesi in evidenta
 • Vei invata cum sa iti negociezi salariul, fara sa iti fie rusine sau teama
 • Vei dobandi si iti vei dezvolta noi abilitati
 • Vei avea ocazia sa fii sustinut de specialisti cu experienta si dorinta de te ajuta

O sesiune de consiliere/ coaching dureaza 50-60 min.

 • Consilierul/ coach-ul analizeaza impreuna cu tine contextul in care te afli si care este intentia cu care ai ales sa urmezi acest program
 • In urma explorarii, identificati nevoia de consiliere și stabiliti un obiectiv pentru urmatoarele sesiuni
 • In funcție de nevoia identificata, consilierul/ coach-ul va alege intrumentele potrivite pentru derularea sesiunilor si le va adapta pe parcurs in functie de rezultatele obtinute. Aceste instrumente variaza de la teste de personalitate la chestionare de interese profesionale, carduri de explorare, materiale video sau audio, recomandari de carti, meditatii etc.
 • Pe langa sedintele live, vei avea de lucrat independent anumite exercitii, pentru care mai apoi vei primi feedback si ghidare
 • Alaturi de consilier/ coach te vei redescoperi, vei depasi blocajele in care te afli, vei invata cum sa actionezi, vei dobandi noi abilitati care te vor ajuta in parcursul tau educational si profesional
 • Vei intocmi un plan de actiune, care iti va servi drept harta in evolutia ta profesionala

Numarul de sesiuni depinde de nevoile tale, de ritmul de lucru si de punctul in care te afli in parcursul tau educational sau profesional.

Iata cateva exemple care te ajuta sa intelegi cum ar putea arata un astfel de program:

 1. 2-3 sesiuni | daca doresti sa stabilesti un plan de dezvoltare la locul actual de munca; daca vrei sa obtii o promovare; daca vrei sa negociezi salariul
 2. 3-4 sesiuni | daca doresti sa explorezi optiuni posibile pentru parcursul tau educational sau profesional, pornind de la analiza abilitatilor, personalitatii si valorilor tale, urmand sa iti stabilesti singur(a) pasii si planul de actiune
 3. 5-6 sesiuni | daca doresti sa faci o schimbare in cariera, dar nu stii de unde sa incepi, care sunt atuurile tale, care sunt optiunile pe care le ai
 4. 7-10 sesiuni | daca doresti sa devii un manager mai bun si ai nevoie de ghidare pe o perioada mai lunga de timp, in functie de rezultatele pe care le obtii cu echipa ta

Fiecare client este diferit si din acest motiv nu putem sa iti oferim un pachet prestabilit, insa dupa prima sesiune de explorare vom putea estima numarul de sesiuni care alcatuiesc programul de transformare al parcursului tau educational si/ sau profesional.

Rolul consilierii in cariera

De multe ori, probabil fiecare dintre noi a auzit termenul de consiliere in cariera sau coaching de cariera. Asa ca, e posibil sa ne fi imaginat cam de presupune o consiliere de cariera sau cel putin, cum s-ar desfasura aceasta.

Esti gata sa faci o schimbare in parcursul tau educational sau profesional?

Contacteaza-ne pentru a putea stabili nevoile tale si pentru a te programa la unul dintre specialistii nostri de orientare in cariera.

CONTACTEAZA-NE