Website Survey

JOB DISTRICT

Prestari servicii, GALATI

Despre noi

Suntem o societate specializata in recrutarea de personal calificat din numeroase domenii, pentru companiile din strainatate si din Romania.

Specialistii nostri vin in intampinarea companiilor si a candidatilor, cu servicii de calitate in recrutarea si selectia celor mai buni candidati, consiliere in munca temporara, consiliere in detasarea transfrontaliera si asistenta in vederea obtinerii Formularului  A1.

Dispunem de personalul necesar in domeniul juridic, economic, resurse umane, cat si de experienta profesionala, acumulata pana in prezent  din colaborarile cu societati din intreaga Europa in diverse domenii de activitate.

De asemenea, venim in intampinarea societatilor cu o vasta experienta in consilierea pe munca temporara incepand cu procedura de autorizare si continuand cu toate aspectele contractuale si financiare legate de functionare.

Consilierii nostri ofera consultanta la cel mai inalt standard pe mobilitatea internationala si detasarea transfrontaliera, asupra aspectelor legislative aplicabile si a evitarii riscurilor de neconformitate.

In plus, oferim servicii de consultanta si intermediere in vederea obtinerii formularului A1, formular necesar si recunoscut de toate tarile europene care dovedeste aplicarea sistemului de asigurari sociale al tarii de origine pentru salariatii detasati si cei temporari.

Joburi active

Contact

Galati, Str. Brailei, nr. 157, bl. A7, ap. 23

0746 676 046

0741 941 569

0236 708 522

http://www.jobdistrict.ro/

info@jobdistrict.ro