Website Survey

Menatwork

Constructii / Energetica, BUCURESTI

Despre noi

GRUPUL MENATWORK este un important producator si furnizor de materiale pentru constructii, produse pentru amenajari si finisaje de interior si exterior, echipamente pentru instalatii electrice, corpuri si sisteme profesionale de iluminat, echipamente termice si sisteme de ventilatie-climatizare.

GRUPUL MENATWORK este unul dintre principalii producători şi distribuitori de materiale prefabricate pentru amenajări de interior şi exterior din România şi chiar din Sud-Estul Europei pentru anumite sectoare de activitate.

In ritmul cresterii exigentelor moderne in constructii, gamele merceologice sunt permanent diversificate cu produse de calitate, sisteme multi-functionale, marfuri durabile in exploatare, eficiente si eco-compatibile, accesibile in materie de costuri. Oferta marfurilor furnizate de firmele din cadrul GRUPUL MENATWORK, este destinata lucrarilor in constructii de tip profesional, rezidential, comercial, industrial, hotelier, medical, educational, sportiv. 

Structura GRUPULUI MENATWORK este constituită în așa fel încât să se obțină concomitent flexibilitatea unei societăţi mici și puterea uneia mari. De fapt, societăţile grupului având dimensiuni medii, sunt în măsură să se adapteze rapid la mediul de afaceri şi la cerinţele pieţei, putând furniza soluţii complete, chiar și pentru clienţii privaţi.

GRUPUL MENATWORK este prezent în România prin 4 filiale teritoriale comerciale, în oraşele: 
• CLUJ-NAPOCA (filiala activa din anul 2003), 
• CONSTANTA (filiala activa din anul 2006), 
• CRAIOVA (filiala activa din anul 2007), 
• BACAU (filiala activa din anul 2008). 

Prin intermediul filialelor, MENATWORK dispune de o reţea de distribuţie în măsură să servească eficient, întreg teritoriul României. GRUPUL MENATWORK are o societate asociată în Republica Moldova, la Chisinau: MENATWORK PM S.R.L.

Sediul central al MENATWORK este amplasat în Popești Leordeni (pe Șoseaua de Centură a Municipiului Bucureşti - în zona de sud a capitalei), unde grupul operează într-un perimetru industrial propriu, cu o suprafaţă de aproximativ 95.000mp, din care 27.000mp sunt clădiri (birouri, showroom-uri, fabrici, secții și ateliere de lucru, spații depozitare).

In beneficiul clientilor sai, GRUPUL MENATWORK dezvolta servicii profesionale de asistenta tehnica si comerciala, sustinute cu personal calificat si suport logistic performant. 

Pentru a fi permanent conectati la pulsul activitatii noastre, va invitam sa accesati pagina de Facebook a companiei: GRUP MENATWORK

Joburi active

  Vanzari

  Acum: 5 zile   Expira in: 25 zile

Contact

Sos. de Centura a Municipiului Bucuresti, nr. 103 
Oras Popesti Leordeni, Judet Ilfov 
Cod Postal: 077160, Romania

Telefon: (004) 021.5296.200
Fax: (004) 021.5296.201