Website Survey

Orice angajator apreciaza eficienta, noi iti aducem si calitatea.

Cum functioneaza

Pozitionezi
Compania

In ochii candidatilor compania ta trebuie sa fie mai mult decat un nume si un logo. Trebuie sa spuna o poveste irezistibila pentru cei pe care ii doresti. Te ajutam sa personalizezi si sa promovezi profilul companiei, sa evidentiezi mediul de lucru, echipa si oferta de joburi.

Postezi si promovezi anunturile

Iesi in fata! Realizeaza anunturi de job atractive pe care noi te ajutam sa le aduci fix in atentia celor mai potriviti candidati. Ai la dispozitie formate atractive de promovare potrivite oricaror proiecte.

Alegi candidatii potriviti din baza de date

La noi nu cauti "acul in carul cu fan". Ai la dispozitie filtre multiple de cautare in baza de date de candidati. Ai acces la cv-uri in format text si video pentru a selecta cei mai potriviti candidati.

Gestionezi eficient procesul de recrutare si selectie

Gata cu sirul nesfarsit de emailuri si exceluri complicate! Iti punem la dispozitie un asistent personal de recrutare. Evidenta cv-urilor, proiectelor si a candidatilor nu a fost niciodata mai simpla.

Solutiile si beneficiile oferite

Scopul nostru este succesul companiei tale, dar acesta depinde direct de angajatii potriviti. Din fericire, te ajutam sa ii gasesti.
Cresterea brandului de angajator va atrace dupa sine candidatii corespunzatori asteptarilor companiei, iar promovarea joburilor in social media, intr-o marinera personalizata, iti va aduce la usa talentele cautate. In plus, am ales sa nisam baza de date de candidati in domeniile business si IT pentru ca tu sa poti gasi usor CV-uri de cailitate, conform criteriilor dorite. In final, poti gestiona intr-o singura aplicatie toti candidatii si intregul proces de recrutare si selectie al companiei


    Vezi detalii si oferta

Profilul candidatilor si al utilizatorilor

Intrebari frecvente

1. Cum pot posta un anunt?

Acceseaza sectiunea „Pentru Companii” din partea dreapta, sus. Daca ai deja un cont, autentifica-te. Altfel, acceseaza „Inregistrare companie”, din aceeasi pagina.

2. Cat costa un anunt?

Postarea anunturilor standard este gratuita. Pentru afisarea joburilor in prima pagina, opteaza pentru anunturi premium. Pentru detalii, acceseaza pagina "Oferta" din site, contacteaza-ne la 021.2220687 sau scrie-ne pe contact@aptjob.ro.

3. Cat timp este activ un anunt?

Anunțurile au o valabilitate de 30 de zile în mod automat. Anunturile premium exista sub doua forme: valabile 30 de zile si valabile 14 zile. Detalii despre acestea gasesti aici: https://www.aptjob.ro/oferta

4. Cum functioneaza serviciul Talent Match?

Pentru a realiza o cautare in baza de date, acceseaza pagina "Talent Match" si alege numarul de CV-uri pe care doresti sa le deblochezi. Plaseaza comanda si cauta CV-uri dupa criteriile dorite.

5. Cat timp raman CV-urile stocate in cont?

Atat CV-urile aplicantilor, cat si CV-urile deblocate raman stocate in cont pe timp nelimitat sau pana cand candidatul isi sterge contul.

6. Cum functioneaza aplicatia de recrutare, Recrutera?

Aplicatia de recrutare Recrutera ofera posibilitatea de management al procesului de recrutare si selectie intr-o singura platforma online. Aplicatia permite urmarirea tuturor etapelor procesului de selectie si centralizarea tuturor activitatilor si iti permite sa gestionezi eficient informatiile despre joburi si candidati. Recrutera poate fi folosita atat pe baza de date de candidati APTJob cat si pe propriile baze de date complet izolate si securizate de APTJob. Poti solicita un cont demo la 021.2220687 sau prin email aici.

7. Cum platesc?

Poti efectua plata online, cu cardul sau prin ordin de plata. Pentru a efectua plata online urmeaza pasii indicati la "Plata online cu cardul", din partea de jos a paginii de finalizare comanda. Daca alegi sa achiti cu ordin de plata, vei primi pe adresa de email cu care esti inregistrat o factura pro-forma cu toate datele necesare transferului bancar. Dupa realizarea platii prin ordin de plata vei putea activa serviciile cumparate si vei primi prin email factura fiscala.

8. Cat timp sunt valabile serviciile APTjob?

Serviciile APTjob sunt valabile 12 luni din momentul achizitionarii acestora.

9. Nu am gasit raspunsul pe care il cautam

Ne poti apela oricand la 021.2220687 si scrie pe contact@aptjob.ro.