Website Survey

CARIERA TA INSEAMNA MAI MULT DECAT UN JOB!


Va multumesc inca o data pentru unicul lucru castigat in viata mea (pana acum bineinteles:))! Tableta este exact ce aveam nevoie, mai ales ca nu am depus un efort suplimentar pentru a o castiga. Sunt din ce in ce mai convinsa ca in orice faci ai nevoie si de putin noroc, fiecare dintre noi poate avea un dram de noroc. Totul e sa incerci! Va multumesc pentru lucrurile minunate pe care le faceti pentru oameni! Tineti-o tot asa!

Iulia Ceica, castigatoarea tabletei oferite de APTjob

Acces gratuit la job-uri

Viitorul tau job este deja aici.

Gasesti cele mai bune locuri de munca in Business si IT, aplici la joburile care se ridica la nivelul asteptarilor tale si esti contactat de angajatori pentru interviu. Simplu si eficient.

Match-making joburi

Cele mai noi joburi la tine in inbox.

Esti la curent zi de zi cu oportunitatile potrivite tie, astfel aplici imediat si te afli printre primii candidati vizualizati de angajatori. Faci acest lucru setand alerte conform intereselor tale, platforma filtrand pentru tine joburi pe care chiar ti le doresti.

Consiliere in cariera

Impreuna gasim raspunsuri si solutii

Pentru ca la angajare trebuie sa te diferentiezi, chiar daca ai putina experienta sau deloc. Pentru ca ai nevoie de un CV care sa exprime potentialul pe care il ai, am obtinut pentru tine o reducere de 10% pentru toate serviciile CV Designers.

Video CV

Ramai in mintea recrutorului

Arata ca esti flexibil si curajos. Economisesti timp, dureaza maximum 5 minute. Demonstrezi competentele mentionate, dand exemple concrete pentru abilitatile tale. Esti in pas cu tehnologia si oferi angajatorului posibilitatea de a-ti viziona CV-ul direct de pe telefon.

Afla mai mult

CV-uri personalizate

Cel putin o companie te vrea in echipa

Poti avea CV-ul tau in limba romana, dar si in engleza. Il incarci si il adaptezi ulterior la joburile si companiile pentru care aplici. Iar actualizarea lui constanta te va duce pe lista angajatorului preferat.

Scrisori de motivatie

Convinge si demonstreaza

Construiesti scrisori personalizate pentru fiecare job. Scrisoarea reprezinta puntea de legatura dintre CV-ul tau si locul de munca vizat. Practic, este primul contact pe care il stabilesti cu angajatorul. Astfel, ai sansa de a-ti pune în valoare personalitatea si punctele foarte.

Resurse pentru cariera

Dobandeste puterea informatiei

Noutati, trucuri, sfaturi, totul direct de la sursa principala in plan profesional: recrutori si angajatori. Poti accesa oricand articolele si infograficele dedicate nevoilor tale de cunoastere. Mai mult, poti descarca eBook-uri, care iti vor raspunde la cele mai multe intrebari si dileme.

Suport online

Cariera ta este jobul nostru

Foloseste cu incredere si curaj chat-ul din coltul drept. Un consultant te va sprijini de fiecare data, pentru a avea o experienta prietenoasa si eficienta cu platforma. In acest fel, iti vei atinge mai usor la obiectivele.

Acces la profilul companiilor

Intra in culisele viitorului tau angajator

Descopera care sunt valorile si cultura organizationala a companiilor care te intereseaza, dar si beneficiile oferite. Ai sansa de a cunoaste care este atmosfera si mediul de lucru direct de la actualii angajati, dispusi sa impartaseasca din experienta lor. Iar materialele video si foto iti vor dezvalui ce se afla dincolo de usi.

Online: oricand si oriunde

Primesti si dai mai departe vestile bune

Ne place sa fim prietenosi, de aceea suntem prezenti pe canalele de socializare pe care tu si prietenii tai le frecventati. Astfel, esti la curent cu oportunitatile potrivite tie, dar si la click distanta de cele mai noi informatii utile carierei tale. Ne gasesti pe Facebook, Google+, Pinterest si Slideshare.